Lease

samen

LEASING EN FINANCIERING:
Dit is onze specialiteit en wij werken samen met de juiste banken en maatschappijen die Segway/Ninebot accepteren in hun lease-portefeuille.
Electricmove legt het aan u uit op een begrijpelijke en duidelijke manier met oog op uw rendement.
Onze partners in financiering zijn in staat om te calculeren met een scherpe rente en hanteren de voorwaarden die verbonden zijn aan de richtlijnen van de Autoriteit Financiele Markten.
Waarom zou u kopen als lease de voordelen biedt van een laag maandbedrag? Een juiste aflossing conform de afschrijving van de machine, voldoende ruimte in liquiditeit, welke handig kan zijn bij de noodzaak van overige investeringen en duidelijk inzicht in de maandelijks vaste kosten.
MEEFINANCIEREN:
Aanvullend kunnen wij eventueel adviseren in de lease van een bestelwagen, alsmede de aanhanger waarmee u meer machines kunt vervoeren naar de lokatie die uw klant wenst. Tevens zijn accessoires en het Leisurepakket* mee te nemen in de investering.
*Leisurepakket bestaande uit de juiste
 • verklaringen
 • documenten
 • beschermingsmiddelen
 • fotomateriaal
 • leisuretraining
 • website
 • betaalsite
 • bedrijfsnaam-url.
HOGE RESTWAARDE:
Na afloop is de machine eigendom of kunt u deze voor een symbolisch bedrag overnemen. De waarde is echter substantieel.
De huidige marktwaardes van 5 jaar oude Segway PT’s liggen momenteel op 50% van de nieuwprijs.
MIA/KIA/VAMIL-regeling:
Er zijn naast de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek en milieu-investeringsaftrek, samen € 3000,- per Segway PT (afhankelijk van het model) ook mogelijkheden om willekeurig af te schrijven (Vamil) of voor startende ondernemers; de willekeurige afschrijving startende ondernemers (WASO). Vraag ons naar de voordelen of kijk op www.rvo.nl
VERZEKERING:
Ook hierin kunnen wij u adviseren of doorverwijzen naar de juiste partij. De kosten liggen tussen de €45,- en €245,- per jaar, afhankelijk van de dekking en doel van inzet.
ELECTRICMOVE ONTZORGT:
Wij helpen u graag op weg en u kunt zich vervolgens volledig richten op uw klanten met het daaraan verbonden verdienmodel, zonder zorgen over de werking van de machine of website, aanschafkosten, verzekering of andere tijdrovende zaken.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  [recaptcha]

  Interesse in het huren van een Segway of Ninebot

  KLIK HIER!

  Comments (0)

  Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *