Wat leveren wij?

ONZE KLANTVOORDELEN: klik hier!

ElectricMove is de aangewezen partner op het gebied van de inzet van de Segway PT en de Ninebot E-lite.

ElectricMove is officieel agent voor Nederland van Segway en Ninebot.

ElectricMove is sinds 2013 actief in de markt van leisure, tours, security, logistiek, agri, recreatie en particuliere clienten al of niet met een noodzaak tot persoonlijk vervoer.

Lease:    80% van alle Segway PT’s worden geleased! De investering is betrouwbaar, waardevast en kan tegen scherp leasetarief.

Rent:      Bijhuren kan altijd, tegen aantrekkelijke prijzen en met een uitstekende service. Geen gezeur en altijd beschikbaar.

Speach:  Binnen uw businessclub, Rotary, Lions of een maatschappelijk innovatief event verzorgt Electricmove de presentatie.

Events:  Custom’made of in combinatie met andere activiteiten, vrijwel alles is mogelijk met SegwayEvents, wij adviseren graag!

Sales:     Als u erop staat verkopen wij u de Segway, vanzelfsprekend tegen de beste prijs met een goede fleetkorting en service.

ElectricMove heeft als grootst onderscheidende specialiteit de koppeling tussen produkt en financiering. Hierin zit ruim 20 jaar ervaring in de klantgerichte aanpak en oplossingsgericht denken met de juiste kontakten in de (financierings)markt.

ElectricMove werkt persoonlijk, snel en integer en zorgt voor een eerlijk advies in deze duurzame en relatief kostbare investering.

Electricmove zal de klant wijzen op de te behalen subsidies en fiscale aftrekmogelijkheden welke aanwezig zijn.

ElectricMove zal desgewenst persoonlijk kunnen afspreken, demonstreren, offeren en service verlenen op lokatie of in onze prettige ontvangstruimte van SegwayRotterdam.

ElectricMove zorgt altijd voor de scherpste aanbieding van 1 of meerdere machines met altijd:

  • GRATIS instructie,
  • GRATIS professioneel advies,
  • GRATIS aansluiting op het landelijk netwerk,
  • GRATIS persoonlijke aflevering in geheel Nederland.

 

Interesse in een Segway

Klik hier

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*